WELLBEING//

Thrive Global se vede și la TV

Urmărește emisiunile marca Thrive pe Magic TV și pe canalul de YouTube Magic FM.

Așa cum vă povesteam și săptămâna trecută, familia Thrive Global România s-a mărit cu două noi formate video:  ”Adevăr sau… întâmplare” și ”Good vibes, good coffee”, urmând ca în luna iulie să faceți cunoștință și cu celelalte emisiuni, pe care vi le-am pregătit: ”Spune pe bune” și ”Punct și de la capăt”. Cu alte cuvinte, misiunea noastră – de a redefini succesul și de a combate epidemia de burnout – este declinată acum nu numai pe site-ul nostru thriveglobal.ro, ci și pe Magic TV și pe canalul de YouTube Magic FM. Pentru că, se știe, o imagine face cât o mie de cuvinte.

Adevăr sau… întâmplare

Iar dacă n-ați apucat să urmăriți încă emisiunile noastre din această săptămână, o să vă spunem că luni, la ”Adevăr sau… întâmplare” invitata noastră a fost psihoterapeuta Gabriela Maalouf, expert în parenting, care ne-a deslușit câteva mituri vehiculate în legătură cu educația copiilor. 

Așa am aflat de ce nu vrem să repetăm greșelile părinților noștri în creșterea copiilor (un mit desființat de Gabriela), dacă instinctul de părinte ne ajută să ne creștem copiii mai bine decât cărțile și dacă este indicat să ne sacrificăm pentru cei mici. În plus, ne-am lămurit o dată pentru totdeauna dacă este cu adevărat posibil să fugi de model pornind de la anti-model, dacă ține de sete un pahar emoțional gol și ce riscăm, dar și ce câștigăm, când copiii au o relație cu bunicii, cum să folosim cuvântul ”nu” (fără să devenim insuportabili pentru cei mici), cât de adevărat este că al doilea copil e mai ușor de crescut decât primul. Oare sunt mai norocoși copiii care n-au nimic de făcut prin casă ori îi ajutăm când le dăm sarcini potrivite, în funcție de vârsta lor? Câte întrebări atâtea răspunsuri, oferite cu mult profesionalism și după ani de experiență în consilierea părinților și copiilor de către Gabriela Maalouf.

Vă mai spunem că emisiunea ”Adevăr sau… întâmplare” se difuzează în fiecare luni, de la ora 11 pe Magic TV, și în reluare de la ora 18.00, și vă lăsăm aici un link cu episodul complet, disponibil pe canalul de YouTube Magic FM:

Ne revedem săptămâna viitoare la aceeași oră pe Magic TV, alături de invitata noastră, Ioana Chicet-Macoveiciuc, blogger de parenting cu multă experiență, cunoscută în online ca Prințesa urbană. Ioana Chicet-Macoveiciuc ne va vorbi despre importanța lecturii în dezvoltarea imaginației celor mici și ne va oferi și alte tips-uri de parenting.

Good vibes, good coffee

Dacă ți-e dor de o cafea bună și de o discuție pe măsură, emisiunea ”Good vibes, good coffee” este o conversație relaxată într-o cafenea bucureșteană (diferită în fiecare episod), între George Vintilă și invitații săi (atleți, scriitori, personalități din domeniul showbiz-ului autohton), care împărtășesc cu noi secretele din spatele victoriilor și reușitelor lor (fie că vorbim de carieră, viață personală sau pasiuni). Cu alte cuvinte, ne spun care sunt ingredientele succesului, care au funcționat în cazul lor. Invitații condimentează aceste povești cu detalii inedite și informații interesante din viața lor (cum ar fi preferințe în materie de muzică, activități favorite, idolii lor, plăceri vinovate sau cum se văd peste zece ani). La finalul conversației, invitatul este provocat să răspundă la o întrebare incitantă: ”Ce-ai face dacă…?”.

Prima noastră invitată a fost scriitoarea și regizoarea Chris Simion care ne-a vorbit despre momentele când a simțit că trebuie să pună pe primul loc atenția pentru meserie, cum a găsit loc pentru creșterea personală, dar și despre încercările prin care a trecut recent pe plan personal și despre proiectul său de suflet: primul teatru independent, construit după mai bine de 70 de ani în România, finanțat în exclusivitate din fonduri private, Teatrul Grivița 53. 

Așadar, urmăriți în fiecare marți, de la ora 11 și în reluare de la ora 18, emisiunea ”Good Vibes, Good Coffee”, difuzată de Magic TV, pentru că invitații lui George Vintilă promit multe povești interesante.

Iar dacă ați ratat difuzarea primului episod al emisiunii ”Good vibes, good coffee”, puteți urmări întreaga emisiune pe canalul de YouTube Magic FM:

Spune pe bune

Săptămâna viitoare, mai precis miercuri la ora 11, va debuta emisiunea Spune pe bune”, care este practic o dezbatere relaxată, purtată între Liana Stanciu, un specialist (un psiholog, un nutriționist, un expert financiar, sau un antreprenor de succes) și un invitat permanent (Mr. Curious), care reprezintă vocea publicului, punând mereu întrebări pertinente, dorind să afle detalii și explicații clare, făcând paralele cu fapte sau situații asemănătoare din viața de zi cu zi. Sperăm că v-am stârnit curiozitatea și că miercuri veți fi pe recepție!

Punct și de la capăt

O altă emisiune pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi este ”Punct și de la capăt”, care prezintă poveștile unor oameni ce au dobândit un alt tip de succes decât cel acceptat în mod convențional, reorganizându-și fundamental viața, emisiune care va debuta la Magic TV pe 9 iulie. 

Ne revedem săptămâna viitoare pe Magic TV! Până atunci vă dorim un weekend minunat și nu uitați: Keep Thriving! 

Citește și:

Ce înseamnă Thrive?

Thrive for Magic TV: 4 noi emisiuni TV marca Thrive Global

S-ar putea să-ți placă și…

OAMENI THRIVE//

O vară magică alături de emisiunile Thrive

OAMENI THRIVE//

Cele mai noi emisiuni Thrive Global pentru Magic TV

OAMENI THRIVE//

Emisiunile Thrive îți colorează vara

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.