MISIUNE//

Solitari şi solidari: rămânem ÎMPREUNĂ chiar şi la DISTANȚĂ!

Colegii noștri de la posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM pun la dispoziție spațiu de emisie pentru inițiativele civice care au nevoie de o portavoce în contextul crizei generate de coronavirus.


În următoarele 3 minute vei afla:

– Cum și-au unit forțele cele mai importante posturi de radio din România.
– Cum poți contribui la propagarea mesajului de solidaritate și implicare civică.


Pandemia coronavirus ne condamnă pe cei mai mulți dintre noi să fim solitari, să punem în practică distanțarea socială, să stăm acasă izolați, dar ne îndeamnă în același timp și la solidaritate, cu mic, cu mare. Prin urmare, situaţia pe care o traversăm este şi o ocazie pentru noi toți să devenim mai buni, mai implicați, mai prezenți în viața comunității și mai responsabili în raport cu bunul mers al societății, fiecare în măsura posibilităților și puterilor sale.

Sunt oameni care, chiar în timp ce tu citești aceste rânduri, fac tot ce pot să ajute spitalele, prin donații, confecționarea de măști, procurarea materialelor medicale; sunt alţii care gătesc pentru cadrele medicale și care duc cumpărăturile acasă pentru cei vulnerabili.

Noi toţi putem contribui, mulți chiar de la adăpostul caselor noastre. Nu trebuie să ne lăsăm conduşi de frică, nu trebuie să cădem pradă anxietății colective, ci trebuie să ne concentrăm pe lucrurile constructive pe care le putem face. Prin creativitate, optimism, implicare, colaborare şi altruism, putem transforma situaţia actuală într-o ocazie de a fi mai uniţi şi mai buni.

Colegii noștri de la posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM au lansat campania: „Solitari şi solidari – Rămânem împreună chiar şi la distanţă”

Ce presupune mai exact această campanie? Cele trei posturi de radio vor pune la dispoziţie spaţiu de emisie pentru iniţiativele civice care au nevoie de o portavoce în contextul situaţiei actuale.

Dacă știi o astfel de inițiativă sau ești implicat într-una, scrie un mesaj la:
impreuna@magicfm.ro

impreuna@kissfm.ro

impreuna@rockfm.ro

În plus, fiecare post de radio are secțiuni speciale pe site dedicate acestei campanii, unde vei putea găsi inițiative civice care fac viața mai bună și mai ușoară în această perioadă de grea încercare pentru foarte mulți. 

Vrei să descoperi mai multe despre ele sau să te alături lor? Intră pe: 

kissfm.ro/impreuna

magicfm.ro/impreuna 

rockfm.ro/impreuna 

Citește și:

Ce înseamnă să fii Thrive pe timp de coronavirus

Lecția recunoștinței

S-ar putea să-ți placă și…

SELF-IMPROVEMENT//

Cum va arăta lumea după 15 mai? Exercițiu de imaginație

MISIUNE//

Cum să cultivi empatia pe timp de coronavirus

EFICIENȚĂ//

5 idei să aliniezi mai bine munca și viața personală

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.