EFICIENȚĂ//

Arianna Huffington: Nu există succes dacă nu te bucuri de o stare de bine

O dată la o generație avem șansa de a redefini modul în care gândim și trăim.


În următoarele 3 minute vei afla:

– De ce definiția de până acum a succesului seamănă cu un scaun cu două picioare.
– Care este corelația dintre starea de bine a angajaților și succesul afacerii pe termen lung.


Marea Demisie reprezintă, într-adevăr, o Mare Reevaluare a modului în care trăim, muncim și a ceea ce avem nevoie pentru a ne bucura cu adevărat de o stare de bine. De fapt, oamenii demisionează de la o cultură a epuizării, abandonând o definiție depășită a succesului. Din ce în ce mai mulți oameni au ajuns să-și dea seama că ideea de succes bazat exclusiv pe valori precum banii și statutul nu este sustenabilă. Este ca și cum ai fi așezat pe un scaun cu două picioare: mai devreme sau mai târziu o să cazi. Ceea ce se întâmplă este o trecere la un mod de a trăi și de a munci bazat pe o definiție mai completă și mai durabilă a succesului, care adaugă la primele două valori o a treia măsură, cea a stării de bine și rezilienței. Oamenii au început să-și dea seama că ideea conform căreia burnout-ul este prețul care trebuie plătit pentru succes nu este altceva decât o amăgire.

În același timp, tot mai multe companii își dau seama că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a lor. În sfârșit, se vede legătura directă dintre sănătatea pe termen lung a afacerii lor și sănătatea și bunăstarea angajaților lor. Eram în mijlocul unei epidemii globale de stres și epuizare, chiar înainte de COVID. Iar atunci când ne-a lovit pandemia, starea de bine și reziliența angajaților au ajuns în topul agendei companiilor din întreaga lume.


Povești care vă inspiră, care vă vor emoționa și care, în același timp, vă vor ajuta să rămâneți sănătoși emoțional și fizic.

→ Săptămânal la tine în inbox.


Pe măsură ce redefinim succesul, redefinim și starea de bine. Pentru companii, aceasta nu mai reprezintă doar un beneficiu sau un lucru care ”dă bine”. Este o strategie esențială pentru atingerea succesului, care trebuie integrată în fluxul de lucru în sine. Wellbeing-ul nu mai este văzut ca un beneficiu călduț și difuz, ci ca un avantaj competitiv. Angajații epuizați, uzura rezultată – manifestată prin burnout și abandon – sunt costisitoare. De aceea, fiecare discuție despre wellbeing este o discuție despre rezultatele afacerii.

Acesta este o perioadă de schimbări și provocări constante, dar este și o oportunitate, care se ivește o dată la o generație, de a redefini modul în care muncim și trăim. Și de aceea activitatea SHRM este atât de importantă. SHRM este lider în redefinirea bunăstării angajaților și crearea unui loc de muncă mai uman. Studiile, perspectivele și strategiile lor, cum ar fi Cause the Effect, deblochează potențialul uman și performanța, atât pentru organizații, cât și pentru angajați. Prin parteneriatul SHRM cu cei peste 300.000 de membri ai săi, atât din domeniul resurselor umane, precum și lideri ai unor companii de renume, ating viețile a peste 115 milioane de angajați, precum și ale familiilor acestora din întreaga lume.

De aceea, sunt încântată să vă anunț că voi lua parte la Conferința anuală SHRM 2022, care se va desfășura în New Orleans în perioada 12-15 iunie. Participă alături de noi pentru a discuta despre redefinirea succesului și despre cum putem să le acordăm oamenilor puterea de a se preocupa de bunăstarea și reziliența lor. Împreună, putem provoca efectul pe care vrem să-l vedem la locul de muncă și în întreaga lume. Înregistrează-te acum pentru a participa la SHRM 22 din New Orleans sau online la https://annual.shrm.org/.

Citește și:

Arianna Huffington: Interviul din prima zi și Marea Demisie

Sănătatea mintală: o prioritate pentru lideri și companii în 2022

S-ar putea să-ți placă și…

EFICIENȚĂ//

„Marea demisie” înseamnă o schimbare culturală majoră

WELLBEING//

Succesul te poate duce la depresie?

SELF-IMPROVEMENT//

Care este definiția succesului?

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.