Mickey Mikitani

Fondator, Președinte și CEO Rakuten, Inc.

Mickey (Hiroshi) Mikitani este cel care fondat, care prezidează și CEO-ul Rakuten, Inc.. Compania a luat naștere în Japonia, în 1997 și își propune să contribuie la bunul mers al societății aducând plus-valoare prin inovație și antreprenoriat. Rakuten a crescut, de-a lungul timpului, devenind unul dintre liderii mondiali în rândul companiilor care oferă servicii de Internet. Rakuten are un ecosistem dinamic compus din peste 70 de servicii, cuprinzând e-commerce, FinTech, content digital și comunicare, aducând bucuria descoperirii celor peste 1.3 miliarde de utilizatori din întreaga lume. Rakuten a devenit în 2019 și cel mai nou operator de rețele mobile din Japonia. 

EFICIENȚĂ//

Leadership-ul și puterea exemplului

Înscrie-te pentru a primi newsletter-ul

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.