Mariana Dușe

inginer industrie alimentară

Mariana Dușe este absolventă a Facultății de Industrie Alimentară din Galați. Are o carieră îndelungată, lucrând peste 30 ani la Institutul de Cercetări pentru Chimie Alimentară din București, unde a contribuit la rezolvarea multor teme din programele naționale de cercetare, din poziția de conducător de proiect sau colaborator. Tema care i-a adus cele mai mari satisfacții a fost cea legată de „Crearea și realizarea de produse fără gluten, din cereale” pentru boală celiacă. S-a specializat pe această nișă și ulterior a continuat pe cont propriu să cerceteze și să dezvolte produse fără gluten. În prezent, se concentrează pe informarea oamenilor cu privire la Dieta fără Gluten  și cum se poate trăi cu această afecțiune.

WELLBEING//

Dieta fără gluten: un alt mod de a te hrăni sănătos

WELLBEING//

Scurt ghid despre dieta fără gluten și boala celiacă

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.