Lori Weaver

luxury portfolio specialist la The Weaver Team

Lori Weaver este Luxury Portfolio Specialist în domeniul imobiliarelor. Locuiește în Bellevue și lucrează la John L.Scott, ajutând oamenii să își găsească locuințele de vis și proprietățile ideale pentru vacanță, pentru că este pasionată de leadership și are fler și abilități financiare, în mod egal. 

”Fără un obiectiv clar în minte, oamenii și afacerile, adeseori, eșuează - acesta este un lucru în care cred profund de treizeci de ani încoace. Leadership-ul este esențial în acest sens - a învăța să îți asumi responsabilitatea și a avea curajul să acționezi în consecință, sunt lucruri foarte importante și utile - mai ales în timpul procesului - care este adeseori stresant - de vânzare/cumpărare de proprietăți.”

În timpul său liber, lui Lori Weaver îi face plăcere să fie alături de familia sa, să navigheze, să joace golf și să călătorească. Este, de asemenea, un lider activ în cadrul comunității sale și membru al Bellevue Club, al the Seattle Yacht Club și al Asociației Părinților de la Grădinița Newcastle.

EFICIENȚĂ//

Cele șase stiluri de leadership

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.