Leanne Williams

Leanne Williams

doctor în științe, profesor de psihiatrie și științe comportamentale la Stanford University, Facultatea de Medicină

Leanne Williams este doctor în științe și profesor de psihiatrie și științe comportamentale la Facultatea de Medicină a Stanford University. Este fondatoarea Williams PanLab For Precision Psychiatry and Translational Neuroscience. Ea a dezvoltat o metodă nouă și complet diferită de cele dinainte de înțelegere și tratament al tulburărilor mintale, bazându-se pe modelul de tratament țintit al tulburării psihice informat din neuroștiințe.

În 2018, Dr. Williams a lansat, ca director fondator Stanfordʻs Center for Precision Mental Health and Wellness. De asemenea, conduce prin departamentul său o serie de inițiative legate de sănătate mintală de înaltă precizie, ca Profesor Asociat în domeniul Neuroștiințelor Translaționale. Este, în același timp și Director al Departamentului de Educație și Diseminare în cadrul Palo Alto VA Mental Illness Research, Education and Clinical Center. A participat la redactarea a peste 290 de lucrări de specialitate în acest domeniu.

SELF-IMPROVEMENT//

Află ce biotip ești pentru a-ți sprijini sănătatea mintală pe timp de pandemie

WELLBEING//

Înțelegerea circuitelor din creier te ajută să te bucuri de o mai bună sănătate mentală

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.