Lavinia Țânculescu

Ph.D., psiholog și consultant organizațional

Lavinia Țânculescu este doctor în psihologie, cadru didactic asociat în cadrul SNSPA – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, unde predă cursurile de Diagnoză organizaţională şi Econometrie și Lector în cadrul Facultății de Psihologie a Universității Hyperion. Este psihoterapeut independent de orientare analitică și supervizor, psiholog clinician principal şi specialist în psihologia muncii și organizațională, coach acreditat ICF, autor de articole și capitole de carte și de adaptări pentru manuale de instrumente de evaluare psihologică. Totodată, este consultant senior în domeniul capitalului uman și psihologiei industriale și organizaționale cu o experienţă de lucru de peste 18 ani cu diverse companii locale și străine, dintre care zece ani în cadrul a PricewaterhouseCoopers şi Deloitte Consulting.

SELF-IMPROVEMENT//

Nu ești singur chiar și atunci când îți pierzi locul de muncă

EFICIENȚĂ//

Viața în izolare: de ce muncim mai mult decât până acum?

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.