Kathy Caprino

coach, speaker și autoare pe teme de carieră și de leadership

http://KathyCaprino.com

Kathy Caprino este coach de carieră și leadership, scriitoare și speaker, iar misiunea ei e de a ajuta femeile de carieră să își regăsească curajul de a-și construi vieți împlinite, de succes, atât în sfera profesională cât și în cea personală. În trecut a fost Vice Președinte într-o multinațională, e terapeut de cuplu și de familie și autoarea cărții Breakdown, Breakthrough. Kathy este fondatoarea companiei Kathy Caprino, LLC și a unor cursuri online despre carieră, Amazing Career Project. Colaborează cu publicațiile Forbes, Thrive Global și LinkedIn pe subiecte despre leadership-ul femeilor și a apărut în peste 100 de publicții de renume, la televiziuni și la posturi de radio. Următoarea sa carte, The Most Powerful You, va apărea în vara anului 2020. 

SELF-IMPROVEMENT//

3 întrebări pertinente care te vor ajuta să iei decizii mai repede

EFICIENȚĂ//

Liderii toxici: minciunile toxice pe care și le spun lor și nouă

SELF-IMPROVEMENT//

Gândurile care-ți pot schimba radical cursul vieții

MISIUNE//

9 lecții esențiale pe care trebuie să le înveți până la jumătatea vieții

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.