Karina Nagy Nicolaescu

psihoterapeut și lector la Fundația Calea Victoriei

Karina Nagy Nicolaescu este psihoterapeut și lector la Fundația Calea Victoriei, unde susține atelierul de dating online Cum îmi găsesc jumătatea? Este un om pasionat de frumuseţea interioară a semenilor săi, după cum atestă şi cele două formări de bază ale sale: teatrul şi psihologia. Obiectivele workshop-urilor sale sunt, încă din 2006, creşterea performanţei individuale şi de grup pe probleme de conduită şi comunicare. În anul 2005 a obținut licenţa în arta actorului prin proiectul „Bădăranii”, de Carlo Goldoni, regia Adrian Pintea, susţinut ulterior la Teatrul Nottara din Bucureşti. Un nou capitol s-a deschis în viaţa sa profesională, devenind om de radio şi televiziune, segment în care a dezvoltat programe de divertisment, informative, pe probleme medicale şi sociale.

Din 2009 a început să creeze programe de dezvoltare personală sub umbrela Fundaţiei Calea Victoriei: cursuri despre branding şi rebranding, public speaking, body language, cuplu şi feminitate, protocol şi etichetă în mediul de business.

SELF-IMPROVEMENT//

Prima întâlnire, baza relației tale

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.