Irina Ciureanu

psihoterapeut în cadrul clinicii Bellanima

Irina are o experiență de peste 15 ani în organizații, ca psiholog și ca manager HR. S-a alăturat echipei Bellanima în calitate de psiholog organizațional și de psihoterapeut autonom, având formarea principală în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană.
Ca urmare a multiplelor formări și cursuri urmate în cei 20 de ani de pregătire, practică o psihoterapie complexă, cu elemente din: analiza tranzacțională, hipnoză clinică, psihotraumatologie, terapiile experiențial-dinamice, având ca obiectiv dobândirea unei bune funcționari psihice și a unei vieți pline de sens.
Avantajul cel mai mare este că poate însoți persoanele afectate în drumul lor către o vindecare profundă, și în același timp, poate lucra cu tehnici specifice terapiilor de scurtă durată, centrate pe soluții.

EFICIENȚĂ//

Burnout – drumul de la criză la starea de echilibru

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.