Frank Fitzpatrick

autor, expert în muzică&sănătate

Frank este un producător de muzică cu multiple discuri de platină în portofoliu, nominalizat la premiile Grammy, speaker internațional, antreprenor social, autor și expert în wellness, care își propune să redefinească potențialul uman prin convergența sănătății, a muzicii, a entertainmentului și tehnologiei. Este una dintre portavocele recent-apărutei piețe Hearables, editor colaborator al Forbes și unul dintre membri cei mai respectați ai programului Exponential Medecine desfășurat de Singularity University.

Frank a fost, de-a lungul timpului, reprezentantul și prezentatorul multor forumuri internaționale, precum TEDx, SXSW, Singularity University, BCG Digital Ventures, Perimeter Institute, Berlinala, Shanghai Academy, Esalen, Xoogler, Facebook, ExO, Ciudad de las Ideas, Skoll World Forum, City of Hope și Națiunile Unite.

Misiunea lui Frank este aceea de a amplifica exponențial potențialul uman folosindu-se de puterea muzicii, de științele medicale, de lumea entertainmentului și de tehnologie. Dacă te simți inspirat să dai sfoară-n țară despre apariția volumului Amplified și despre misiunea sa, poți găsi mai multe informații vizitând AmplifiedBook.com.

SELF-IMPROVEMENT//

Știința confirmă: muzica ne poate ajuta să ne vindecăm

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.