Elena-Irina Macovei

psihoterapeut, hipnoterapeut, trainer

Elena-Irina Macovei a crezut întodeauna că omul din faţa ei se poate schimba dacă-şi doreşte acest lucru. El vine în terapie cu dorinţa de a experimenta, de schimbare, de a-şi descoperi resursele, iar ea cu tot ceea ce ştie pentru a-l ghida în această „călătorie”. Este psihoterapeut şi hipnoterapeut în practică privată, având formare în Psihoterapie Ericksoniană şi Hipnoză Clinică şi este psiholog la Universitatea din Bucureşti. A absolvit facultatea şi masterul în Psihologie şi a obţinut titlul de doctor în Sociologie la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Lucrează cu tinerii şi adulţii, atât individual, cât şi în activităţi de grup.

Telefon: 0742.556.775; Email: contact@bethetop.rohttps://bethetop.ro/

SELF-IMPROVEMENT//

Ce înseamnă depresia postpartum şi cum o putem preveni?

SELF-IMPROVEMENT//

De ce e bine să faci bine

SELF-IMPROVEMENT//

Ce ascunde perfecţionismul?

WELLBEING//

7 strategii pentru o stare de bine constantă

EFICIENȚĂ//

8 pași simpli pentru a-ți găsi motivația

Înscrie-te pentru a primi newsletter-ul

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.