Andreea Rotaru

facilitator, senior trainer&coach

Andreea Rotaru inspiră curiozitate și acțiune pentru clienți dornici să se cunoască pe sine și să dezvolte relații sănă[email protected] and @home. Ea creează călătorii holistice de învățare care vizează planurile: mental, fizic, emoțional și spiritual, crescând astfel eficiența programelor de dezvoltare.

Certificări și arii de expertiză: Comunicare, Leadership și Teambuilding (Trainer certificat Process Communication Model), Inteligență Emoțională (Trainer certificat
Emotional Assertiveness) , Coaching (Erickson Coaching, Dezvoltare Perceptivă), Discurs Public și Prezentări, Programe Dale Carnegie.

Tipuri de programe: comunicare, asertivitate, conflict management, leadership, feedback și feedforward, inteligență emoțională, competențe de coaching, prezentări și discurs public, stress management și team coaching.

[email protected]
www.andreearotaru.ro

 

EFICIENȚĂ//

Lecția de chimie aplicată în mediul profesional

SELF-IMPROVEMENT//

Cum se manifestă gaslighting-ul din partea șefului tău

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.