Andra Pintican

HR Consultant, Trainer & Coach

În peste 12 ani de experiență în varii industrii, Andra și-a confirmat că adevărata ei pasiune sunt oamenii. Indiferent de rolul din care îi servește, fie că e vorba de consultanță de business, consiliere profesională, mentorând studenți sau antrenând echipe de management, scopul ei este mereu pe facilitarea descoperirii potențialului celor din jur. Anul 2020 îl dedică cercetării efectului negativ al practicilor toxice de management asupra angajatului,  echipelor și, nu în ultimul rând, asupra organizațiilor și societății. De aceea, intervievează 1.300 de oameni, pentru a afla ce ne dorim cu adevărat de la liderii noștri, definind astfel portretul Liderului de care avem cu adevărat nevoie în cartea “Șefi versus Lideri în România”. Mai multe despre acest proiect puteți citi aici.

EFICIENȚĂ//

Candidatul față-n față cu branding-ul personal: ce transmit conturile de social media

EFICIENȚĂ//

Care este, de fapt, rolul omului de HR?

MISIUNE//

Care sunt întrebările ce pun rotițele misiunii tale în mișcare?

EFICIENȚĂ//

Mai avem nevoie să ne întoarcem la birou?

MISIUNE//

Tu știi DE CE te dai jos dimineața din pat și începi o nouă zi?

EFICIENȚĂ//

Cum să fii un lider eficient: ingredientele nebănuite ale succesului

EFICIENȚĂ//

Te-ai mutat la țară: ghid de adaptare rapidă

SELF-IMPROVEMENT//

Cariera după concediul de maternitate

EFICIENȚĂ//

Oportunități de carieră pentru cei afectați de șomaj

EFICIENȚĂ//

Cum te pregătești pentru interviul online de angajare

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.