Misiunea noastră este de a descătușa potențialul uman!

Misiunea noastră este de a descătușa potențialul uman!

POVESTEA NOASTRĂ
“După colapsul pe care l-am suferit în 2007 din cauza privării de somn și a extenuării am devenit pasionată de legătura dintre starea de bine și eficiență. Și, pe măsură ce am călătorit în jurul lumii vorbind despre experiența mea, mi-am dat seama de două lucruri: În primul rând, că în ziua de azi ne confruntăm cu o veritabilă epidemie de stres și burnout. Apoi, am înțeles faptul că oamenii își doresc să schimbe modul în care muncesc și trăiesc… "
"De aceea, am lansat Thrive Global – pentru a merge mai departe decât doar să trezesc interesul asupra acestei probleme… și pentru a crea o modalitate reală, tangibilă de a ajuta oamenii, companiile și comunitățile să evolueze și a devină mai eficiente și, implicit, pentru a-și descătușa adevăratul lor potențial. La Thrive Global, te putem ajuta să-ți atingi aceste scopuri, deoarece misiunea noastră este și pasiunea noastră.”
ARIANNA HUFFINGTON Fondator și CEO Thrive Global
ABORDAREA NOASTRĂ
Poziționarea noastră unică își propune să aducă o schimbare benefică în viața oamenilor la care ajungem acasă, la locul de muncă, dar și prin intermediul tehnolgiei pe care o folosesc deja. Oferta noastră pluridimensională sugerează o abordare revoluționară pentru a pune capăt epidemiei de stres și burnout.
CORPORATE
Folosim cele mai recente decoperiri științifice pentru a ajuta companiile să mobilizeze și să susțină performanțe de top.
Află mai multe>
MEDIA
Inițiem la nivel global conversația despre legătura dintre wellbeing și performanță.
Află mai multe>
DIGITAL
Furnizăm instrumente care te ajută să parcurgi distanța dintre a ști ce trebuie să faci și acțiune.
Află mai multe>
Unde ne găsești
New York
San Francisco
Athens
Mumbai
Melbourne
Eșecul nu este opusul succesului; este o parte din succes
ARIANNA HUFFINGTON Fondator și CEO Thrive Global
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.